Daha Bitmedi

Bitmez. Çünkü, her yerdeki Fetocular temizlendi ama futboldaki Fetocular temizlenmedi. O nedenle hala hakem hataları hala taraflı kararlar hala kin ve ayrımcılık yayınları devam ediyor. Hala Yargıtay'dan karar çıkmaması da başka bir işaret tabi. Ama en önemli işaret iktidarın tüm kurumlarda temizliğe giderken Türkiye Futbol Federasyonu, kurumları ve malum takım ve takımlarda bu temizliğe başlamaması, önayak olmamasıdır. Burada bir hesap var belli ki ve öyle ki dün akşam itibariyle devletin elinde olması gereken hukuksuzca elde edilmiş şike kumpası tape ve görüntüleri internet aracılığıyla servis edildi. Tabi ki Fetocu program, sosyal medya hesapları, trolleri ve piyonalarda aynı anda saldırıya geçti.

Bu tapelerin ne kadarının ve ne kadar montajlı olduğu tarafsız bir kurumda araştırılır. Ancak tüm hukuksuzluğa ve mecbur olunmamasına rağmen bu kayıtlarda olan bitenler zamanında mahkemede zaten anlatılmıştı.Tüm bunlar yeni bir algı operasyonu ile baskı yaratarak futbolu yönetme ve Fenerbahçe'ye karşı malum ittifak canlandırılma çabaları. Öyle ki Fenerbahçe olan biten tüm haksızlıklara diğer kulüpler susarken dahi tepkisini koyarak Federasyona ardı ardına üç mektupla gereken başvuruları yapmış ve olabilecekleri bildirmiştir. Bu durum Federasyon içinde ve çevresinde çöreklenmiş hain yapının plan ve kaynaklarını bozduğundan ne hikmetse ortada olmayan bu kayıtlar ortalığa saçılmıştır.

Bu öfke, kin ne zaman bitecek? Daha yeni terör saldırısından çıkmış bir ülkede bu tür haberlerle neyi hedefliyorsunuz? Bu nasıl bir para ve güç hesabıdır ki insanları bölmeye, öfke ve kine boğmaya bu kadar heveslisiniz? Bu nasıl bir inanç ve inanışıdır ki bu, Allah'a hesap gününü düşünmüyorsunuz? Aslında biliyoruz. Bunu yapanlar Fethullah Gülen denilen meczubun peygamberle konuştuğuna inanıyorlar. Ama aslında koskoca bir ülkenin tüm dinamiklerine, enerjisine ve geleceğine kastediyorlar. Yazık!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye’de Futbol ve Fenerbahçe

Şike Kumpasının İddianamesi

Olum Bak Git!