Taraf olmayan bertaraf olur.

Toplumun yeniden dizaynı için açılmış davalarda sona gelindiğine göre 1980'de ki cuntanın bugünkü görevini üstlenen Taraf ekibine uğurlar olsun. Amerika'mız 20 sene sonra yeni bir güç ile karşımıza dikilip Taraf'lıları yargılar mı? Biz de bu izan olduğu sürece yargılar.

1980 cuntası futbolu tek örgütlenme olarak bırakmıştı. Bugünküler de topluma sızmak, nabzı yakalamak ve kazanımlarından faydalanmak için bu örgütlenmeyi ele geçirmek istedi. Adnan Polat bir gece de gitti. Yerine Ünal Aysal geçti ve 25 milyon GS taraftarının AKP ye oy verdiğini  şaka yolu ile insanların gözünün içine baka baka söyledi. BJK başkanı konuya hep mesafeli ve harekete paralel durdu. 'Aklansınlar gelsinler', 'kupayı iade edelim' söylemleri kendisine TFF başkanlığı olarak geri döndü. Kalanlar geride bırakıldı, Tayfur nerede bilen dahi yok. Ama kimse Türkiye kupasına adayda değil, ince ince çalışan da yok.

Üniversiteler, basın-yayın, sendikalar ile başlayan ordu ve yargı ile son düzlüğüne giren dizaynın en çetrefilli bölümü savcısının "2-3 ayda Balyoz gibi unutulur" diye düşündük dediği şike soruşturması oldu.

Cemaatin ne işi olur Fenerbahçe ile diyenlere son 15 gün içinde birden ortaya çıkan haberlerden bir kaç hatırlatma olsun aşağıdaki Fenerbahçe eksenli haberler:
  • Saraçoğlu Stadı altında antik kent varmış, SİT alanı olmalıymışAliona Antik Kenti sular altında kalmasın diye gösteri yapanlara destek veren Tarkan'a 'O kendi işine baksın' diyen zihniyetten bahsediyoruz. 
  • Stadın önündeki kaldırım için istenen 300 milyar - Keşke verdiğimiz nice 300 milyar vergilerle bu kadar güzel bir kaldırımı başka bir yerde de görsek.
  • Konuk Evi için istenen kira - TÜFE'ye göre zam yapılacaksa sorun yok. Ne de olsa enflasyon yok.
  • Fenerbahçe koleji imam-hatip lisesi oluyor - Bir işi de biz olmadan becerin.
  • Kenan Evren Lisesi'nin arazisi verilmekten vazgeçiliyor - Ülkenin tüm değerleri satıldı. Bizim satılmamıza şaşmamak lazım.
Şimdi devletin kimin tekelinde olduğunun bilindiği bir dönemde hala soru sormaya çalışan varsa, bugün eski bir Genelkurmay Başkanı'mızın terör lideri suçlamasıyla hapiste tutulduğu ve yargılandığı bir ülkede başkanımla da, kulübümle de gurur duyuyorum.Çünkü, vaziyet suçsuzluğumuzu ortaya koymuştur. Öyle ki Balyoz davasında F-16 ile Şükrü Saraçoğlu Stadı üzerinde gardiyanlık yapacak pilot konusunu açmıyorum bile:)

Selametle. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye’de Futbol ve Fenerbahçe

Şike Kumpasının İddianamesi

Olum Bak Git!